Prodajno razstavni salon (industrijska cona Ljubljana Rudnik), Cvetkova ulica 37
ESTRA D.O.O. Ljubljana, Cvetkova ulica 37, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 428 04 65, Fax: +386 1 428 04 66, GSM: +386 41 627 812, E-mail: tomo@estra.si


BLOG


CNC STROJ 5A-650

Portalni tip konstrukcije
Portalni tip konstrukcije nudi trdno podporo za zgornje premične dele. Masivna baza je dovolj trdna, da podpira stolpe z dvojnimi stenami, lite iz sferoidnega grafitnega železa. Ta izjemna struktura lahko vzdrži vpliv visokih pospeškov/ustavljanj, ob tem pa nudi vrhunske zaviralne sposobnosti.

Dizajn treh prekrivajočih se osi
Delovno mesto se pri triosnem gibanju ne premika (četrta in peta os sta fiksirani na osnovo) in zato je obremenitev na tri osi konstantna. Posledica tega je, da je vpliv na točnost položaja treh osi minimaliziran. Nizka globina vretena zagotavlja stabilno natančnost rezanja.

Optimalna analiza strukture s topologijo HyperWorks Topology
Z uporabo topologije HyperWorks Topology za izvedbo optimalne strukturne analize se lahko doseže lahka struktura. Analiza pomaga tudi pri optimizaciji postavitve reber za boljšo trdnost.

Statična trdnost in strukturna analiza
Statična trdnost in struktura naprav se analizirata preko ANSYS, da se potrdita kakovost in varnost strukturne zasnove za optimalno izvedbo.

cnc stroji, cnc centri, obdelovalni stroji, horizontalni stroji, ostrilni stroji, bohrwerk


© 2016 Estra d.o.o. Vse Pravice Pridržane. Izjava o piškotkih. Vzdrževanje, SEO In Izdelava Spletnih Strani: baServer