Prodajno razstavni salon (industrijska cona Ljubljana Rudnik), Cvetkova ulica 37
ESTRA D.O.O. Ljubljana, Cvetkova ulica 37, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 428 04 65, Fax: +386 1 428 04 66, GSM: +386 41 627 812, E-mail: tomo@estra.si


BLOG


TEHNOLOGIJA NAPREDNEGA MERJENJA IN NADZORA

Hartford razume, da je pri 5-osni obdelavi pri veliki hitrosti potreba po še večji natančnosti osi bistvenega pomena. Naši najsodobnejši obdelovalni centri so opremljeni z najnovejšo tehnologijo za merjenje in nadzor, ki zagotavlja izjemno natančnost in visoko produktivnost, ki jo zahtevate.

Nadzor dinamičnega trka (DCM)
Heidenhainova nova programska oprema avtomatsko nadzira delovni prostor stroja, s čemer preprečuje trke sestavnih delov stroja in zagotavlja višjo stopnjo varnosti tako za operaterja, kot za stroj.

Kinematic Opt 48
Zapleteni deli s strogimi zahtevami glede natančnosti zahtevajo natančnost in ponovljivo točnost tudi po dolgem času. Kinematicov Opt je 3-D cikel tipalne sonde, ki avtomatsko izmeri vse vrtljive osi in zagotavlja, da je kalibriranje hiter in učinkovit postopek.

Kinematic Comp (Opt)
Heidenhainova Kinematic Comp tehnologija dviguje volumetrično kompenzacijo na novo stopnjo in je bila preizkušena za izboljšanje natančnosti obdelave velikih obdelovancev.

cnc stroji, cnc centri, obdelovalni stroji, horizontalni stroji, ostrilni stroji, bohrwerk


© 2016 Estra d.o.o. Vse Pravice Pridržane. Izjava o piškotkih. Vzdrževanje, SEO In Izdelava Spletnih Strani: baServer