Estra

041 627 812 / tomo@estra.si
Cvetkova ulica 37, Ljubljana, Slovenia

ŽE 30 LET

Asset 1

NOVO - Preveri ponudbo opreme v spletni trgovini

Brezplačna dostava za naročila nad 50 EUR

Podjetje Solid World d.o.o. se že od leta 1999 ukvarja z industrijskim inženiringom. Solid World d.o.o. je certificirani zastopnik za programsko opremo SolidCAM in SolidWorks. Kot lastniško povezana družba poslujemo neposredno s proizvajalcem programske opreme SolidCAM ltd. Smo del skupine Solid World, ki upravlja mrežo zastopstev za programsko opremo SolidWorks na področju Slovenje (Solid World d.o.o.), Italije (Solid World Srl), Hrvaške in BiH (Solid World Adria d.o.o.). Poglavitna dejavnost podjetja je zastopstvo in prodaja programske opreme SolidWorks za 3D načrtovanje in programske opreme SolidCAM za programiranje CNC strojev. Programski paket SolidCAM + SolidWorks je brezkompromisna rešitev, ki prinaša odlične rezultate vsem proizvodnim podjetjem. Veliko pozornosti posvečamo implementaciji sistemov, izobraževanju in nudenju tehnične podpore.

SolidCAM ltd je podjetje, ki proizvaja programsko opremo za programiranje CNC strojev. SolidCAM ltd. že od leta 1984 ponuja popolni nabor CAM programske opreme za 2.5D in 3D rezkanje, pozicionirno 4 oz. 5-osno rezkanje, simultano 5-osno rezkanje, struženje, 3 do 5-osno struženje z gnanimi orodji in žično elektroerozijo. SolidCAM zaznamujejo enostavna uporaba, učinkovit pristop in visoka prilagodljivost izhodnih vmesnikov za vse vrste CNC strojev. SolidCAM ima danes več kot 18.000 uporabnikov v industriji in izobraževanju. SolidCAM uporabniki so podjetja v proizvodnji strojev v avtomobilski, aeronavtični, orodjarski, medicinski, elektrotehnični, prototipni industriji in v industriji potrošnih izdelkov. SolidCAM je osnoval mrežo z več kot 100 preprodajalci v 40. državah. SolidCAM nosi status “Certified Gold-product” in omogoča brezšivno eno-okensko integracijo ter popolno asociativnost s SolidWorks-ovimi kosi in sestavi v poljubnih konfiguracijah.

Smo pogodbeni izvajalci servisnih storitev podjetja ESTRA d.o.o. za naslednje obdelovalne stroje na katerih izvajamo vse storitve: montaža, zagon, šolanje operaterjev, programiranja, servis na elektronskih, krmilnih in mehanskih sistemih, kompletna revizija vreten, geometrijske in dinamične meritve ter izravnave napak, nastavitev kinematike, programiranje NC in PLC, tehnološka pomoč, CAD/CAM storitve ter prodaja rezervnih delov.

Naši serviserji se redno izobražujejo tako pri proizvajalcih krmilnih sistemov, kot pri proizvajalcih strojev. Uporabljamo vso najnovejšo razpoložljivo programsko opremo za nastavitev krmilnih procesov (NC, PLC, kinematika, krmilne zanke).

Podprti sistemi:

CNC rezkalni centri Hartford
CNC stružnice Alex-Tech
WEDM žične elektroerozijski stroji Accutex
CNC EDM potopne elektroerozijski stroji Accutex, Ho chen, OscarEDM
EDM potopne elektroerozijske stroji OMEGA
Ploskovno brusilni stroji PERFECT
Stroji za okroglo brušenje SUPERTEC
EDM elektroerozijski vrtalni stroji OMEGA
Laserske varilne naprave

cnc stroji, cnc centri, obdelovalni stroji, horizontalni stroji, ostrilni stroji, bohrwerk