Estra

041 627 812 / tomo@estra.si
Cvetkova ulica 37, Ljubljana, Slovenia

ŽE 30 LET

Asset 1

NOVO - Preveri ponudbo opreme v spletni trgovini

Brezplačna dostava za naročila nad 50 EUR | For EU Shipping contact us

Lito železo MEEHANITE

Nakup in obdelava litega železa MEEHANITE sta dražja, vendar ta material zagotavlja do desetkrat večjo sposobnost absorpcije energije kot jeklo. Zato Hartford lito železo uporablja za vse pomembnejše sestavne dele. Naše lito železo je notranje okrepljeno z močnimi rebri zaradi katerih je odporno na upogibanje in duši vibracije. Prav tako zaradi zagotavljanja brezhibnosti vsak kos pred obdelavo natančno pregledamo.

Z novo strukturno zasnovo X, Z-osi enega kosa, je celotna strukturna togost veliko višja. Rezultat tega je tudi višja natančnost stroja.

Podnožje v obliki črke T meri širino stebra in globino sedla. Zaradi posebno zasnovane 580 mm razdalje med linearnimi vodili je stroj idealen za obdelave z velikimi obremenitvami. V kalup je Hartford dodal visoko zmogljiva, neupogibna rebra, ki vpijajo vibracije. Primerjajte s konkurenčnimi proizvajalci in ugotovili boste, da se ne morejo kosati s Hartfordom!

Stroji ISO50 imajo zobniški prenos z zelo visokim izhodnim navorom v območju nizke hitrosti rezanja.

Vretena na modelih MVH-5, MVH-6 in HMC-8 so gnana preko močnega zobniškega prenosa, ki omogoča vretenom visok izhodni navor. Zaradi kombinacije z lSO50 vpenjalom za vretena, je vsak stroj odličen za rezanje z visoko stopnjo obremenitve.

cnc stroji, cnc centri, obdelovalni stroji, horizontalni stroji, ostrilni stroji, bohrwerk