Estra

041 627 812 / tomo@estra.si
Cvetkova ulica 37, Ljubljana, Slovenia

ŽE 30 LET

Asset 1

NOVO - Preveri ponudbo opreme v spletni trgovini

Brezplačna dostava za naročila nad 50 EUR

O podjetju CMZ

Poslujemo že več kot 75 let. Ker smo del nenehno spreminjajočega se sektorja, kot je sektor strojnih orodij, smo se morali preoblikovati in na novo izumiti in izboljšati svoje proizvodne procese z edinim namenom, da ponudimo najboljšo stružnico z računalniškim numeričnim nadzorom.

V vsem tem času smo izboljšali naš proizvodni proces. Izdelujemo močne, natančne in zanesljive stroje. Skrivnost naših stružnic se nahaja v njih: praktično vse dele stružnice izdelujemo v podjetjih naše skupine. To nam je pomagalo zagotoviti zelo široko in strokovno vizijo izdelka.

Še ena izmed naših vodilnih prednosti so naše poprodajne storitve. Imamo prijazno tehnično pomoč, ki se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti, da so naši stroji sinonim za kakovost. In kaj je rezultat? Stroji z življenjskim ciklom nad 20 let. Ves ta čas podjetje CMZ ostaja v tesnem stiku z našimi strankam in je na voljo za reševanje težav ter svetovanje in usposabljanje.

Nič od tega ne bi bilo mogoče brez ljudi, ki oblikujejo podjetje CMZ. Človeški dejavnik je za nas nepogrešljiv, poleg tega pa imamo popolno zaupanje v našo ekipo. Naše osebje obsega mlade, ki iščejo prvo priložnost za zaposlitev, do starejših zaposlenih, ki so v podjetju razvili svojo celotno poklicno pot.

Ponudba v spletni trgovini.

cnc stroji, cnc centri, obdelovalni stroji, horizontalni stroji, ostrilni stroji, bohrwerk