Estra

041 627 812 / tomo@estra.si
Cvetkova ulica 37, Ljubljana, Slovenia

ŽE 30 LET

Asset 1

NOVO - Preveri ponudbo opreme v spletni trgovini

Brezplačna dostava za naročila nad 50 EUR

O podjetju Hartford

1. julija 1965 se je g. Chen Chien-Chih, ustanovitelj podjetja She Hong Industrial Co. Ltd., odpravil v ZDA, da bi izvedel več o zasnovi strojev za strojno obdelavo, pa tudi o proizvodnih postopkih in znanju v tej panogi. Takrat je bila največja tovarna, ki je proizvajala običajne rezkalne stroje, tovarna Bridgeport v Bridgeport Cityju v zvezni državi Connecticut, saj se je družba poimenovala po mestu, v katerem je bila ustanovljena.
Ko se je gospod Chen Chien-Chih vrnil na Tajvan, je večino časa posvetil obdelovalni tehnologiji in raziskovanju. Čeprav zanj to ni bil lahka pot, je razumel, da do uspeha ni bližnjice. Tako je gospod Chen na Tajvanu sam izdelal prvi rezkalni stroj po vzoru Bridgeporta in prisegel, da bo v prihodnosti ustanovil večje podjetje, kot je podjetje Bridgeport. Ker je glavno mesto zvezne države Connecticut “Hartford City”, se je gospod Chen odločil, da bo to ime uporabil kot blagovno znamko podjetja She-Hong Industrial Co., Ltd. S tem je želel poudariti težnjo po ustanovitvi še večjega podjetja, kot je podjetje Bridgeport. To je zgodovina blagovne znamke Hartford.
Po 50-letnem prizadevanju je obseg She-Hong Industry resnično močno presegel podjetje Bridgeport. Hartford danes ni samo največje središče za obdelovalne stroje na Tajvanu, temveč tudi največji tajvanski izvoznik obdelovalnih strojev CNC. Seveda je Hartford še več. Danes je to vodilna svetovna blagovna znamka v panogi obdelovalnih centrov CNC. In Hartford je zdaj pripravljen za naslednjih 50 let.

Ponudba v spletni trgovini.

cnc stroji, cnc centri, obdelovalni stroji, horizontalni stroji, ostrilni stroji, bohrwerk